Dutch English German
Omgeving image
Play Pause
 

Fiets Arrangementen

Ontdek de rust en ruimte van het buitenleven!
Genieten van het prachtige Vechtdal en het schitterende mysterieuze Reestdal. Een fietstocht wordt nog leuker als je zo nu en dan een pauze neemt om een interessante bezienswaardigheid te bekijken een leuke workshop te doen, een Reestlander wijn te proeven, oude kastelen bekijken, musea en andere plekjes die de moeite waard zijn of genieten op een terrasje.

Laat je verrassen in dit mooie fietsgebied en ontdek de leukste plekjes om onderweg af te stappen. Wij hebben fietsarrangementen en fietsroutes vanaf en naar Camperplaats Vechtdal voor je samengesteld.

Beleef het Vechtdal 
Vanaf de Camperplaats gaat u naar Oudleusen, u fietst pal langs de oevers van de Vegt naar het landgoeddorpje Vilsteren om vervolgens in het gezellig stadje Ommen (met de vele terrasjes) af te stappen
Uitgebreide fietsroute vanaf de Camperplaats Vechtdal (en weer terug) met informatie over de geschiedenis van verschillende plaatsen en bezienswaardigheden.
Totale lengte van de fietsroute 47 km

Proef het Reestdal 
Je maakt kennis met het Mysterieuze Reestdal en fietst door Boswachterij Staphorst.
Uitgebreide fietsroute vanaf Camperplaats Vechtdal (en weer terug) met informatie over het Reestdal 
Bezoek aan Wijngoed de Reestlandhoeve, ontmoet Wilma en John 
Toegang tot het Wijnwandelpad
Totale lengte van de fietsroute 40 km 

Traditioneel Kleurrijk Staphorst 
Staphorst is een landelijk bekend dorp, maak kennis met het Staphorster Stipwerk
Uitgebreide fietsroute vanaf Camperplaats Vechtdal (en weer terug) met informatie over de Natte Hooilanden en het Staatsbos
Leuk om af te stappen voor een mini workshop Staphorster Stipwerk (je gaat met een cadeautje naar huis)
Totale lengte van de fietsroute 31 km 

Nieuwleusen vroeger en nu 
Ontdek wat Nieuwleusen je vroeger en nu te bieden heeft. Een kopje koffie drinken in het Cafe waar vroeger, bij een doopdienst, de draagsters wachten tot zij werden opgehaald?
Uitgebreide fietsroute vanaf de Camperplaats Vechtdal (en weer terug) met informatie over de geschiedenis van Nieuwleusen vroeger en nu.
Een bezoek aan Museum Palthe Hof mag je niet overslaan
Totale lengte  22 km

Van platte land naar stad 
Met deze route gaat  via de Lichtmis, een ware belevenis om een kopje koffie te drinken in een voormalige watertoren. Fiets door het mooie Overijsselse Landschap door buurtschap Genne, daarna met het pondje over de Vecht. Je komt in hartje Zwolle, stap af bij de mooiste boekwinkel van Nederland, Waanders in de Broeren. 
Uitgebreide fietsroute vanaf de Camperplaats Vechtdal (en weer terug) met o.a informatie over de beschermde plant de kievitsbloem enThomas van Kempen.
Totale lengte 62 km
Niet met de camper? maar wel samen met je collega's, vriendinnen, of familie een leuke fietsroute beleven?
Dat kan, je kunt gebruik maken van boven staande arrangementen met eventueel een heerlijke ontspannen stoelmassage.
Ook kunnen we samen met je een arrangement samen stellen wat helemaal aan je wensen voldoet.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0529-48 22 46 / 06-126 26 117
Na een lange fietstocht of een wandeling in de mooie natuur maakt een plons in de hottub of een bezoek aan de sauna je dag compleet. Hierna kun je relaxed –dat kan bijna niet anders- een flesje wijn open trekken en genieten van het buitenleven.
Zitten jouw schouders vast? Wil je weer eens ervaren hoe het was om ontspannen te zijn? Geniet van een lekkere massage. Lijken jouw wenkbrauwen op borstels en kan wat meer vorm geen kwaad? Of heb je last van een droge, gevoelige huid? Willen jouw voeten in een badje? Na een beautybehandeling ben je weer helemaal opgefrist. Eén massage kan al wonderen doen.


0
0
0
s2sdefault